• No products in the cart.

Muskaatkõrvitsa-maapähklivõisupp

HomeMaapähklivõiRetseptidMuskaatkõrvitsa-maapähklivõisupp

Muskaatkõrvitsa-maapähklivõisupp

Muskaatkõrvitsa-maapähklivõisupp on üks ülimalt maitsev ja toitev supp. Muskaatkõrvits ja maapähklivõi sobivad omavahel imehästi ning lisades juurde veidike tšillit, siis see on lihtsalt täiuslik. Mõnusalt vürtsikas ja aromaatne suutäis. Selle supi boonuseks on ka selle ülilihtne ja kiire valmistamisviis.
Mõnusat katsetamist!

Muskaatkõrvitsa-maapähklivõisupp:
650 g muskaatkõrvitsat
150 g Natty kreemjat maapähklivõid
1 kaun punast tšillit
2 küüslauguküünt
150-200 g kõrvitsa keeduvett
Tabascot
Meresoola

Lisandid:
Hapukoort (soovi korral)
Tšillihelbeid
Tomatiõli (soovi korral)
Ürdimixi

Koori ja tükelda kõrvits kuubikutseks. Eemalda tšillilt seemned ja keeda koos kõrvitsaga vees pehmeks. Tõsta kõrvits blendrisse ja püreesta ühtlaseks massiks. Lisa juurde 150-200 g kõrvitsa keeduvett, küüslauguküüned ja maapähklivõi. Püreesta, kuni saad siidise massi. Viimasena maitsesta supp meresoola ja tabascoga. Tabasco lisamisega ole ettevaatlik, liigse koguse korral rikub supi täielikult.

Retsept valmis koostöös Natty maapähklivõiga.

Date: