• No products in the cart.

Šokolaadibatoonid maapähklivõiga

HomeMaapähklivõiRetseptidŠokolaadibatoonid maapähklivõiga

Šokolaadibatoonid maapähklivõiga

Müslibatoonid on suurepärane valik kiireks ja toitvaks vahepalaks tegusale inimesele. Pole vahet kas oled õpilane või sportlane, mõlemale on see igati sobilik. Nende valmistamine on lihtne ja koguseliselt piisab sellest mitmeks päevaks. Maitselt on see mõnusalt šokolaadine, millele annab maapähklivõi mõnusa maitsenüansi juurde.
Proovi järgi!

Šokolaadibatoonid:
200 g kaerahelbeid
30 g kookosehelbeid
30 g mandlilaaste
90 g mett
2 spl õli
40 g võid 82%
100 g tumedat šokolaadi 70%
150 g Natty maapähklivõid chia seemnetega

Kuumuta ahi 170 kraadini.
Blanšeeri kaerahelbed, jahuta külmas vees. Seejärel kurna ja kuivata.
Sega omavahel kaerahelbed, kookosehelbed, mandlilaastud, mesi ja õli. Aseta saadud segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti 20 minutit.
Sulata vesivannil šokolaad ja või. Lisa juurde maapähklivõi ja sega ühtlaseks massiks.
Viimasena sega omavahel kaerahelbemass ja šokolaadi-maapähklivõisegu.
Määri saadud segu 1 cm kihina küpsetuspaberiga kaetud kandilisse ahju või koogivormi ning aseta külmkappi hanguma paariks tunniks.
Seejärel eemalda müslimass vormist ja lõika paraja suurusega müslibatoonid. Hoiusta batoone külmkapis.

Date: